Skräddarsytt

Allsoccer har möjlighet att hjälpa till med skräddarsydda lösningar för föreningar och företag. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller särskilda önskemål, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig.

Skolor

Allsoccer har tagit fram kostnadseffektiva lösningar som passar alla skolor. I exemplet ovan med Torslandaskolan har barnen i skolan tillsammans ritat fram hur skolans fotbollssymbol ska se ut, Allsoccer har täckt/sponsrat kostnaderna för korrektur och tryck.
Allt skolan behövde göra sen var att beställa 10 matchställ för ett fullt lag så levererades de färdiga med skolans nya symbol.

Vi gick från skiss (vänster) till korrektur (mitten) och till slut produktion (höger). Sen fästes de på kläderna av UCANs skräddare.

Unika matchställ

Tack vare att UCAN äger hela tillverkningsskedjan själva har Allsoccer möjlighet att leverera helt unika matchställ. Med helt egen design kan din klubbs matchställ bli precis som ni önskar.
*Kräver stora kvantiteter.

Eget märke

UCAN har levererat white label till märken världen över. Med den fantastiska kvalitet som UCAN tillhandahåller är det inte ovanligt att märken väljer UCANs fabriker för att tillverka egna designer eller samma design med egna märket.
*Kräver stora kvantiteter.